KIOSK-Budapest

webshop
Foglalás | Booking

Blog

Érdekességek rólunk, ételekről, ízekről, a gasztronómia világáról. Böngéssz blog cikkeink között!
Az ősz kincsei: legjobb őszi alapanyagok főzéshez

Az ősz kincsei: legjobb őszi alapanyagok főzéshez

Az őszről a legtöbb embernek a gyönyörű színek jutnak eszébe. Ez a változatosság azonban nemcsak a környezetünkben jelenik meg, hanem a gasztronómiában is: finomabbnál finomabb zöldségekkel és gyüm...
Vegetáriánus burger: húsmentes mennyország

Vegetáriánus burger: húsmentes mennyország

A vegetáriánus ételek ma már a legtöbb étterem étlapján megjelennek, ezek minősége azonban igen változatos. A legtöbben a rántott gomba-rántott karfiol-rántott sajt vonalon mozogva „pipálják ki” a ...
Egy igen kedvelt típus: az aranydurbincs

Egy igen kedvelt típus: az aranydurbincs

A halfogyasztás egészségünkre gyakorolt pozitív hatása közismert, azonban a hazai táplálkozási szokások közt nem túl gyakran fordul elő alapanyagként. Ünnepi menüben szinte mindenhol felbukkan, de ...
Egy oázis Pest nyüzsgésében

Egy oázis Pest nyüzsgésében

Amikor étterembe látogatunk, sokszor felmerül bennünk: „de jó lenne beülni egy hangulatos étterembe”. Hogy mitől hangulatos egy étterem és a KIOSK miért is tartozik ebbe a kategóriába, az most mind...
6 profi eszköz, amely nem hiányozhat a konyhádból

6 profi eszköz, amely nem hiányozhat a konyhádból

Az elmúlt időszakban valószínűleg sokan kihasználtuk konyháink – addig talán nem ismert – adottságait, eszközeit, gépeit. A vírus miatt otthon kényszerültünk, ez talán annyi előnnyel járt, hogy kon...
Honnan is indult a libamáj hosszú útjára?

Honnan is indult a libamáj hosszú útjára?

A libamájnak sok ezer éves története van, mely az ókori Egyiptomban indult útjára, körülbelül 5000 évvel ezelőtt. Az írásos emlékek szerint ebben az időben kezdtek el az emberek libát tenyészteni é...

KIOSK BUDAPEST

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36-70-311-1969

NYITVA TARTÁS

Hétfő – Vasárnap
12:00 – 24:00

16:30-17:30 között konyhastop van a KIOSK-ban és cukrász részlegünk sem üzemel. Ez idő alatt ételeket és desszerteket nem szolgálunk fel az étteremben és a házhozszállítás is szünetel.
Az első rendelés felvételének ideje: 11:30. Kiszállítás indulása: 12:00. Az utolsó rendelés leadásának határideje: 21:15. Konyha zárása: 22:00.
Megértéseteket köszönjük!
© M15 Restaurant Kft. Minden jog fenntartva.
Made with ♥ by Meraki.<

KIOSK BUDAPEST
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.