A franciák úgy tartják, hogy a jó szuflé épp olyan, mint a macska: imádja a törődést, de a figyelem hiányát kevésbé. Megmutatjuk, mit a titok!
Sok ember a szuflé szó hallatán összerezzen és kapásb...
A kacsamáj terrine a francia konyhaművészetből született, bár elődjeit a pástétomokat már az ókorban is előszeretettel fogyasztották. A „terrine” szó jelentése gyakorlatilag magára a formára utal, ...
Noha a káposztás tészta sokaknak egy igazi gyerekkori rémálom a menzáról, megfelelő alapanyagokkal és egy kis konyhatechnikai bravúrral elkészíthető a tökéletes mindennapi comfort food. Ne hagyjuk,...
A palacsinta több száz évvel ezelőtt jelent meg először a köztudatban. A szó maga a latin placenta, azaz lepény és a román plăcintă szavakból eredeztethető. A készítés leírását egy 16. századi szak...
Vízkeresztkor, azaz január 6-án a karácsonyi ünnepkörnek vége és megkezdődik a tél elbúcsúztatása és tavasz várása. Ennek várakozó időszaknak egy állomása a farsang.A farsangi időszak a vízkeresztt...
A vargányagomba, az erdő egyik kincse, júniustól októberig található meg az erdőkben. Gyakran nevezik az erdei gombák királyának is, mivel ízgazdagsága miatt számtalan elképesztő étel készíthető el...
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36-70-311-1969
NYITVA TARTÁS
Hétfő – Vasárnap 12:00 – 24:00
16:30-17:30 között konyhastop van a KIOSK-ban és cukrász részlegünk sem üzemel. Ez idő alatt ételeket és desszerteket nem szolgálunk fel az étteremben és a házhozszállítás is szünetel.
Az első rendelés felvételének ideje: 11:30. Kiszállítás indulása: 12:00. Az utolsó rendelés leadásának határideje: 21:15. Konyha zárása: 22:00.
Megértéseteket köszönjük!