Skip to main content

Újranyitás – élet a KIOSK-ban a járvány után

| Blog

Öröm és boldogság: a vendéglátóhelyek majdnem fél év után ismét kinyithatták ajtajaikat. A teraszokon és a belső terekben is végre önfeledten élvezhetjük kedvenc fogásainkat, koktéljainkat és ünnepelhetjük életünk legszebb pillanatait.

Az újranyitást viszont természetesen csak a felelős egyéni magatartás mellett élvezhetjük hosszú ideig, így bizonyos írott-íratlan alapszabályok betartását fontosnak tartjuk, a vendégek és a vendéglátók részéről egyaránt.

Mire figyeljünk oda vendégként?

- Fontos, hogy noha enyhültek a szigorítások, de a járvány változatlanul velünk van és jelen van, így az ellene történő védekezésre a továbbiak folyamán is kiemelt figyelmet kell fordítani!

- Aki még nem oltott vagy csak részlegesen védett (egy oltáson van túl), akkor tanúsít felelősségteljes viselkedést, ha az étel- és italfogyasztás időtartamán kívül továbbra is maszkviseléssel védi saját és környezete egészségét.

- Étkezés előtt ne feledkezzünk meg az alapos kézmosásról és a megfelelő, vírusölő kézfertőtlenítő szer használatáról.

Mi az, amivel mi segítjük a védekezést?

- Az előírások szerint az asztalokat és a székeket szellősen, egymástól biztonságos 1.5-2 méteres távolságban helyezzük el.

- Az asztalok, a székek, a pult és a további helyiségek fertőtlenítőszeres tisztítása folyamatos, azt minden vendég után megejtjük.

- Kézfertőtlenítőt minden helyiségünkben biztosítunk vendégeink számára.

- Továbbra is elérhető házhozszállításunk, melynek révén otthonotok kényelméből rendelhetitek házhoz a legtutibb KIOSK ízeket!

A helyzet nem egyszerű

Az újranyitásnak mindannyian nagyon örülünk, alapvetően éledezik a szektor hatalmas pofonja után, de az biztos, hogy egyelőre kevesebb vendégre számíthat a szegmens a következő időszakban az előző évekhez képest: Budapest egy része a nyári szezon közeledtével leköltözik a Balatonra, valamikor csak hétvégén, valamikor hosszabb időszakra is, tehát a potenciális vendégek nagy része elmegy nyáron a városból. Ezen felül két nagyon fontos réteg sincs jelen a városban: az üzleti turizmusból származó vendégek – akik akár egy egyszerű üzleti ebéd erejéig, akár egy konferencia keretein belül, több napig voltak a város vendégei a pandémia előtt - és hiányoznak a turista magánszemélyek, akik puszta kikapcsolódásból, kíváncsiságból érkeztek Magyarországra.

Kihasználtuk a kényszerű helyzetet

Szokták mondani, hogy minden rosszban valami jó, mi pedig szeretjük is minden helyzetből a legjobbat kihozni. A pandémia okozta kényszerű bezárás miatt igyekeztünk tehát csak egy pillanatig szomorkodni és inkább egy lehetőségként tekinteni erre az időszakra, így a helyzethez képest sok pozitív pillanatot is megélhettünk. Nem hagytunk titeket például KIOSK ízek nélkül és sok energiát fektettünk a saját házhozszállításunk még jobbá tételére, mely szolgáltatásunk nagyon népszerűvé vált köztetek a vírushelyzet alatt és ezért nagyon hálásak vagyunk nektek!



Belső terünk megújulása is régóta téma volt, melyhez rengeteget ötleteltünk és sok inspirációt sikerült gyűjtenünk - ennek gyümölcsét pedig hamarosan ti is élvezhetitek. A belsőn túl a külső rész küllemére is sok időt és energiát szakítottunk. Éttermünk ezen része is nagy mértékben megújult, hamarosan pedig már ti is élvezhetitek a rövidesen nyitó, vadiúj KIOSK Gardent!
Nemcsak az étteremre gondoltunk, hanem kollégáink megjelenését is frissítettük: ők immár új munkaruhában várnak titeket a legnagyobb szeretettel.
Emellett pedig az online térben is szépültünk, “friss és ropogós” honlappal várunk titeket a virtuális térben. Ugyanezen a felületen indul hamarosan webshopunk is, amely révén kedvenc KIOSK termékeidet otthonod vagy irodád kényelméből még egyszerűbben tudod majd házhoz rendelni. Ugye milyen jól hangzik?

A megújulás minden fronton jelen volt: a bezárás utánra, közvetlenül a nyitásra egy új és minden eddiginél üdébb étlapot álmodtunk meg, tele közönségkedvencekkel, melyben még markánsabban jelennek meg a hazai kistermelők, a farm-to-table koncepció és a friss, szezonális alapanyagok.

Ha támogatnád éttermünket ezután a nehéz év után, magad mögött hagynád a zord valóságot és kiszakadnál a szürke hétköznapokból, van egy jó tippünk: a pesti Duna-part éttermi oázisa mindig tartogat számodra valami lehengerlőt! Az élet szép, mi pedig segítünk neked abban, hogy a jelen körülmények mellett is még szebb legyen!

NYITVA TARTÁS

Hétfő – Szerda 12:00 – 23:00
Csütörtök – Péntek 12:00 – 24:00
Szombat – 9:00 – 24:00
Vasárnap – 9:00 – 23:00

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a konyhánk 16:30-17:30 között nem üzemel, ennek értelmében ez idő alatt ételeket nem szolgálunk fel az étteremben és a házhozszállítás is szünetel.
A konyhánk minden nap 22:00-kor zár.
© M15 Restaurant Kft. Minden jog fenntartva.
Made with ♥ by Meraki.