Skip to main content

Szurkoljunk együtt – indul az EB a KIOSK Gardenben!

| Blog

A meccsnézés bizony sokféle lehet: vannak, akik a nagy, nemzetközi megmérettetésekre gyúrnak, másoknak mindegy, csak foci legyen. Van, aki csak a hangulat miatt csatlakozik egy mérkőzéshez, esetleg a kulináris élvezetekért, mások inkább figyelnék a történéseket. Vannak a hangos szurkolók és ott van a visszafogott tábor. Van, aki szereti komfortosan végig ülni a meccseket, másoknak mindegy, hogy a fűből vagy székből, de fel kell pattanniuk. Sokan sokféleképpen nézünk meccseket, de egy biztos: akármelyik csapatot is erősítsd, a KIOSK Gardenben garantáltan élmény lesz az EB meccsek nézése!

Az 5. kerület egyik legnépszerűbb pontja a következő időszakban igazi focioázissá alakul: hatalmas óriáskivetítőn izgulhatod végig az Európa-bajnokság meccseit a füvesített, nagyon zöld KIOSK Gardenben. Természetesen a további klasszikus hangulati elemeket sem kell mellőznöd: a jéghideg sörök folyamatosan csapon várnak, kifogyhatatlanul és ha közben megéheznél izgalmas falatkákból, kenegetősökből, sörkorcsolyákból válogathatsz – a popcornt hagyd csak otthonra!

Ne aggódj, ha a meccsélményhez te inkább a koktélokat és a laza bisztrófogásokat társítod, akkor is a legjobb helyen jársz, igazi közönségkedvencekkel várunk étel-ital fronton is az EB teljes ideje alatt.

És persze a hab a tortán: a szabad ég alatti csodás nyárestek már önmagukban is élmények, nehéz lenne ezeket a pillanatokat bármivel is überelni. Na, mikor találkozunk?

NYITVA TARTÁS

Hétfő – Szerda 12:00 – 23:00
Csütörtök – Péntek 12:00 – 24:00
Szombat – 9:00 – 24:00
Vasárnap – 9:00 – 23:00

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a konyhánk 16:30-17:30 között nem üzemel, ennek értelmében ez idő alatt ételeket nem szolgálunk fel az étteremben és a házhozszállítás is szünetel.
A konyhánk minden nap 22:00-kor zár.
© M15 Restaurant Kft. Minden jog fenntartva.
Made with ♥ by Meraki.