Skip to main content

Karácsonyi vacsora rendelésre? A legjobb ötlet!

| Blog

Fáradt tekintetekben megcsillanó gyertyafény, a végeláthatatlan rohanásban megfáradt szülők, akik az édes tehertől összeroskadva ülnek az ünnepi asztalhoz és az egész napos talpalásban elfáradt nagyszülők, akik alig várják, hogy kinyújtóztassák sajgó végtagjaikat. A karácsony szelleme ilyen formában költözik be nagyon sok otthonba. Pedig nem kell, hogy napokon át tartó konyhában robotolásról szóljon az ünnep! Itt a megoldás: rendeld házhoz a karácsonyi vacsorát!

A karácsonyi vacsora a legtöbb családban kultikus jelentőséggel bír. Ilyenkor az egész család összegyűlik az asztal köré, és szeretetben, békében elfogyasztják a finom falatokat. Pontosan azért, mivel ilyen nagy jelentősége van, mindenki szeretné, hogy minden tökéletes és makulátlan legyen. Valójában azonban nincs is hangulatgyilkosabb dolog a stressznél.

A közös készülődésnek, sütés-főzésnek örömteli pillanatoknak kellene lenni, ez azonban nehéz akkor, ha a gyerek sír, mert nem jut senkinek ideje játszani, a hús odaég, a tejszín nem verődik fel és még a kutya is elcseni az asztalról a legszebb hústekercseket. Valljuk be, ilyen fejetlenség közepette nehéz a meghittségre gondolni.

Új fejezet a családi karácsonyokban

A karácsonyi vacsora házhoz rendelése új távlatokat nyithat és átalakíthatja a családi karácsonyokat! Jöjjön 4 érv, hogy miért a legjobb döntés mindenkinek, ha idén nem otthon készül el a mennyei manna!

Nem kell a konyhában talpalni

Igen, szép dolog, ha a „apa mosdik, anya főz” és együtt lenni is jó, de nem lenne mindez még szebb, ha a családtagok nem lehelnék ki az év végére maradt utolsó leheletüket is a karácsonyi asztalon? A helyzet ugyanis az, hogy a karácsonyi menü összeállítása, a hozzávalók beszerzése és aztán az elkészítés nem piskóta. Komoly összjátékot és rengeteg odafigyelést igényel, ami leszívja az energiát.

Több idő jut a családra

Ha felszabadul az előkészületekre és a főzésre szánt idő, akkor több idő jut másra! Lesz idő megélni a készülődés pillanatait, megnézni közösen egy klasszikus karácsonyi filmet. A karácsonyi vacsora házhoz rendelése persze nem jelenti, hogy akkor nem is főzhet közösen a család, csupán annyi, hogy így a nagy kedvencek elkészítésére kell csak időt fordítani, a munka oroszlánrészét elvégzik a profik.

A minőség nem kérdés

Ha már a profizmusnál tartunk! Ugye ismerős, hogy a konyhában a dolgok olykor nem úgy sülnek el, hogy az a nagy könyvben meg van írva? Szomorú és kiábrándító, ha a sok erőfeszítés ellenére az étel nem sikerül jól, valami félrecsúszik és már mehet is a kukába. Ha rendelsz, akkor éttermi minőségű étel kerül majd az asztalra. A Kiosknál séfjeink szívüket-lelküket beleadva igyekeznek, hogy minden tökéletes legyen a szeretet ünnepén.

Mindenki azt választ, mit szeretne

Klasszikus probléma, hogy ahány kicsi és nagy felsorakozik az asztalnál, mind más finomságot szeretne a pocakjába tömni. Mindent azonban képtelenség elkészíteni, így végső soron valamilyen kompromisszumot kell kötni. Ha azonban a karácsonyi vacsorát étteremből rendelitek, akkor mindenki saját szájíze szerint válogathat.

Rendeld házhoz a karácsonyi vacsorát a KIOSK-ból, és élvezd az éttermi minőséget otthonodban!

https://shop.kiosk-budapest.hu/karacsonyi-kinalat

NYITVA TARTÁS

Hétfő – Szerda 12:00 – 23:00
Csütörtök – Péntek 12:00 – 24:00
Szombat – 9:00 – 24:00
Vasárnap – 9:00 – 23:00

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a konyhánk 16:30-17:30 között nem üzemel, ennek értelmében ez idő alatt ételeket nem szolgálunk fel az étteremben és a házhozszállítás is szünetel.
A konyhánk minden nap 22:00-kor zár.
© M15 Restaurant Kft. Minden jog fenntartva.
Made with ♥ by Meraki.