Rendezvények

Rendezvények

A KIOSK a belváros szívében, gyönyörű környezetben, egyedi lokációval, hatalmas nyers tereivel, igazán impozáns, mégis laza hangulatú rendezvényhelyszín.
 
A legfontosabb jelmondatunk, hogy nem ismerünk lehetetlent, így minden különleges kérésére találunk megoldást! Kiterjedt tapasztalatunknak és kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a virágoktól kezdve a dekoráción és a zenén át az ültetésig és menü választékig mindenben segítségére leszünk, így egészen biztos, hogy rendezvénye maradandó emlék lesz Önnek és meghívottjainak egyaránt!
 
Megfelelő eszközparkunkkal a HACCP követelményrendszernek megfelelő háttér-konyhánkkal és tapasztalt kollégáinkkal maximálisan hozzájárulunk rendezvényének sikeréhez. Erősségünk a gasztronómiában az új trendek megjelenítése.Igény esetén technikai felszerelést, biztonsági őrzést és hostess szolgálatot is tudunk biztosítani.
 
A KIOSKban nyáron is kellemesen telik az idő hiszen helyiségeink légkondícionáltak! Wifi hozzáférést éttermeink egész területén biztosítunk, illetve természetesen a bejutás akadálymentesített!
 
Parkolás
Parkolás: A Piarista utcában a Millennium parkolóházban vagy a környéken.

  • A terem alapterülete: 330 m2
  • Előadáshoz széksoros elrendezés: 80-100 fő
  • Ültetett körasztalos elrendezés az alsó szinten: 130 fő, az emeleten: 70 fő
  • Állófogadás az alsó szinten: 300 fő, emeleten: 100 fő
  • KIOSK terasz férőhely: 120 fő

Catering

Mivel tudjuk, hogy egy rendezvényen sokszor csak a vendéglátásra emlékeznek és azt is, hogy nincs jó rendezvény precíz kivitelezés, jó kiszolgálás és kiváló catering szolgáltatás nélkül ezért nem csak saját éttermeinkben biztosítunk rendezvényszervezést, hanem az Ön által kiválasztott helyszínre is elvisszük a KIOSK Budapest ízeit!
 
Magyarország legnagyobb és legfelszereltebb a lá carte konyhája, mely 4 szinten terül el és külön cukrászattal és fagylaltkonyhával rendelkezik biztos garancia a megfelelő minőségre! A házban található a Babel Budapest étterem konyhája is, ami az ország legjobb éttermeként van elkönyvelve, így a mínőség kötelez minket! A HACCP követelményrendszernek megfelelő eszközparkkal és háttér-konyhánkkal valamint tapasztalt munkatársainkkal egészen biztosan sikert arat majd rendezvénye.
 
Az unalmas terítés helyett keressük az új megoldásokat, különleges megjelenítéseket, így nem csak a megszokott asztalképek és ételkínálat közül választhat!
 
Segítünk a vendéglátás elemeinek kiválasztásában (menü, italsorok, ültetési forma, dekoráció), ami a helyszín adottságaitól, a vendégek összetételétől és egyedi igényektől is függhet.

Rendezvénytípusok

Konferenciák megszervezése
Kávészünetek
Koktél partik
VIP fogadások / állófogadás
Ültetett gálavacsorák
Tányérszervizes fogadás
Borvacsorák
Sajtótájékoztatók
Irodai / céges rendezvények
Esküvők
Kerti partik vagy egyéb speciális helyszínek

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keresse rendezvényszervező kolleganőnket, Gazsi Tillát.

Gazsi Tilla
Rendezvényszervezés
+36 70 388 28 31
event@m15.hu