Bár

KIOSK BUDAPEST BarA KIOSK bár víziója megalkotni az ország egyik legmagasabban jegyzett metropolita bárját! Egy kényelmes esti találkozó hely alternatíváját kínálja a bárhoz tartozó különleges lounge résszel.

A koktél menün 25 egyedi, kevert ital szerepel, minden egyes ital saját recept alapján lett megalkotva, hogy művészien megkomponált italokat kóstolhasson a nagyérdemű. Csatlós Máté ( head of bar) világverseny győztes bartender olyan itallapot alkotott, amin mindenki megtalálja a saját kedvencét! Rendkívül széles alapanyag repertoárral rendelkezik a bár, a kizárólag házilag készített, tartósító és adalékanyag mentes szirupokon kívül házi levendula, kumquat bitter, folyékony füst, melasz vagy éppen a világ legerősebb chilijének tartott Naga Jolokia kivonat is kerül némelyik italba. A gondosan összeválogatott backbar nemzetközi szinten is magasan jegyzett italokkal van teletűzdelve, megtalálható többek között a karibi térség főbb rum kategóriájának egy-egy képviselője, 100% blue agavéból készült tequilák, Islay, Speyside és Highland válogatott single malt whisky-jei, valamint többszörösen díjazott japán whiskyk is találhatóak a bárt díszítő hatalmas fa árnyékában meghúzódó polcokon. A laza mediterrán stílusban megkomponált gin-tonicok díszítésükben és ízesítésükben is szakítanak a konzervatív konvenciókkal, a medvecukron keresztül a kaffir lime levélen át a csipkebogyó és rózsavíz-parfüm is előfordulhat az öblös spanyol copa poharakban.

A KIOSK bár specializálódott az ultimate gin tonic service-re, gin választékában a 18. századi recept alapján készített Old Tom gin és a 47 fűszernövénnyel ízesített német gin is fellelhető a többi 13 borókás italkülönlegesség mellett. Az exkluzív whiskyket, cognac-okat és rumokat a leghíresebb keverőmesterek által is használt kristály glencairn poharakban szervírozzák a profi bártenderek, akik szívesen mesélnek ezekről az italokról, illetve ajánlanak hozzá a mestercukrászok által készített prémium sütemények közül, amelyek ízben és külalakban is méltó párost alkotnak a legnemesebb cukornád, szőlő és maláta párlatokkal. Az ebéd utáni siesta hangulathoz frissen őrölt olasz kávékat ajánlunk, amit bármilyen formátumban el tudnak készíteni a baristák, a KIOSK kávét például csokoládés sütemény ízesítéssel, vagy egy cappuccinot házi készítésű sós tejkaramellával. Az őszi-téli szezonra tervezett egyedi teakészlet csak szálas teákat kínál, például a madagaszkári Bourbon vaníliával ízesített Earl Grey, vagy szárított jázminvirággal kevert kínai zöld tea és az örök gyógyír: a friss gyömbérrel készített mézes – citromos házi tea. Merkantilista filozófiánknak- miszerint igyekszünk minél több hazai terméket használni – köszönhetően kóstolhattok nálunk kézműves magyar I.P.A. sört, kizárólag magyar borvidékekről származó borokat és számos pálinka alapú koktélt. Summa summarum; egy kényelmes bárszék Nálunk mindig vár Rád..

Frizzante di Bosco

Sub Rosa

Pisco Sour

Aperol Spritz